Ácsmunkák profi kivitelezésben

ácsmunka
Szakértő munkatársaimmal egyebek között új tetők építését vállaljuk, de a régiek felújítását is szakértelemmel végezzük el.

A szolgáltatásaink közé tartozik garázsbeállók, terasztetők építése, de az ereszdeszkákat is kicseréljük illetve lambériázást is végzünk.

Egyedi kivitelezésben végezzük a kiülők és térelválasztók elkészítését, mindezek mellett a zsaluzást is megfelelő kivitelezésben végezzük.

A hozzáértő ács a megrendelőnek mindig olyan megoldásokat kell javasoljon, melyek egyrészt nem haladják meg az előre leszögezett költségkeretet, az elkészült ácsmunka ugyanakkor kielégíti az ügyfél elvárásait.

Csapatommal évek óta együtt dolgozunk. Ennek köszönhetően a bevállalt munka kivitelezése is eléri az óhajtott minőséget. Keresse meg vállalkozásunk a szolgáltatásaink bemutatása és egyedi megoldások bemutatása érdekében.

Egyéb szolgáltatásaink

Lakásfelújítás

Lakásfelújítási munkálataink alatt korrekt áron ám gyors ütemben újítsuk fel otthonát vagy cégének ingatlanját. Szakembereink felkészültsége és vállalkozásunk felszereltsége a biztosíték a minőségi munkavégzésre.

Panellakás felújítás

Lakásfelújítási munkálataink között kiemelt helyet foglal el a panellakások felújítása. A panellakás felújítása még ha körülményes is, de könnyedén és szépen kivitelezhető feladat.

Burkolás

Melegburkolás vagy hidegburkolás – burkoló szakembereink mindkét esetben ugyanolyan pontossággal helyezik el a burkolólapokat.

Ácsmunkák

Tetőszerkezetek, garázsbeállók és egyéb ácsmunkák kivitelezését végezzük. Az ácsmunkák kivitelezéséhez hozzáértő szakemberek állnak rendelkezésünkre. Otthon vagyunk a famunkálatok terén.

Családi ház kivitelezés

Családi házak és egyéb ingatlanok teljes körű kivitelezését vállaljuk. Lakásépítéskor az alapoktól a tetőig bevállaljuk a kivitelezést és a belső munkálatokat.

Hőszigetelés

Lakása hőszigetelésével csökkennek a fűtési költségek, de otthonában is kellemesebb lesz tartózkodni. Hőszigetelési munkálatok jutányos áron, gyors kivitelezéssel.

Comments are closed.