Burkolás. Gyorsan és korrekt áron

burkolásFalburkolat, padlóburkolat vagy térburkolat – mindegyik kivitelezése komoly szakértelmet és pontosságot igényel. A jó szakember a burkolatot oly módon rakja le, hogy nem találni kifogást benne, azonban a szakember kiválasztására vigyázni kell mert sok olyan burkoló akad, aki mindössze kontármunkát végez, ám azt is borsos összegért. Az ízléses burkolómunka időbe kerül, a minőségi burkolóanyag pontos munkával párosítva igazán egyedi lakást eredményez. Az egyediség pedig megfizethetetlen – keresse hát vállalkozásunk az egyeztetések érdekében.

Minőségi burkolás a célunk

Mindegyik burkolást megfelelően elő kell készíteni: vagyis a felület, amelyre a burkolólapok felkerülnek eléggé sima legyen, így kiszögelések és kiemelkedések nélkül lehet a csempét vagy térkövet igazítani rajta. A kontár munkálatokat végzők ezt elhanyagolja, így szemmel is láthatóak lesznek a kisebb hibák, melyek az összképet elrontják.

Fontos a megfelelő burkolóanyag

Vállalkozásunk a megfelelő burkolólapok kiválasztásához is tanácsot ad, így elkerülhetőek az utólagos kellemetlenségek, amikor is a burkolási munka után a nem megfelelő anyagok felhasználása miatt becsapva érzi magát az ügyfél.

Mi minden eddig elvégzett burkolási munkálatunkra büszkék vagyunk! Alapelvünk, hogy úgy adjuk át a burkolt felületet, hogy mi sem találjunk benne kivetnivalót.

Egyéb szolgáltatásaink

Lakásfelújítás

Lakásfelújítási munkálataink alatt korrekt áron ám gyors ütemben újítsuk fel otthonát vagy cégének ingatlanját. Szakembereink felkészültsége és vállalkozásunk felszereltsége a biztosíték a minőségi munkavégzésre.

Panellakás felújítás

Lakásfelújítási munkálataink között kiemelt helyet foglal el a panellakások felújítása. A panellakás felújítása még ha körülményes is, de könnyedén és szépen kivitelezhető feladat.

Burkolás

Melegburkolás vagy hidegburkolás – burkoló szakembereink mindkét esetben ugyanolyan pontossággal helyezik el a burkolólapokat.

Ácsmunkák

Tetőszerkezetek, garázsbeállók és egyéb ácsmunkák kivitelezését végezzük. Az ácsmunkák kivitelezéséhez hozzáértő szakemberek állnak rendelkezésünkre. Otthon vagyunk a famunkálatok terén.

Családi ház kivitelezés

Családi házak és egyéb ingatlanok teljes körű kivitelezését vállaljuk. Lakásépítéskor az alapoktól a tetőig bevállaljuk a kivitelezést és a belső munkálatokat.

Hőszigetelés

Lakása hőszigetelésével csökkennek a fűtési költségek, de otthonában is kellemesebb lesz tartózkodni. Hőszigetelési munkálatok jutányos áron, gyors kivitelezéssel.

Comments are closed.