Mi szakszerű munkát ajánlunk ügyfeleinknek

Lakásfelújítás és panellakás felújítás Budapesten

Amennyiben felújítani szeretné budapesti vagy bármilyen más helységben levő ingatlanját mindenekelőtt egy konzultáció erejéig keresse meg vállalkozásunk, ahol a lakás tervét felvázolva megtervezzük milyen munkálatot milyen ütemben végzünk el, megtárgyalva ugyanakkor azt is, hogy milyen anyagokat szeretne használni a lakásfelújítás során. Alakása felújításának munkálatait, illetve az alapanyagokat az ön által közölt költségvetéshez igazítva úgy tervezzük meg, hogy a végeredmény eleget tegyen az ügyfél elvárásainak, a felújított ingatlan pedig tartós és időtálló használatra legyen alkalmas.

Szakembereink a feljavítási munkálatokhoz szükséges minden professzionális célszerszámmal rendelkeznek. Az ingatlanok feljavítása terén végzett eddigi tapasztalataink megfelelő biztosíték arra, hogy az új ruhába öltöztetett lakására nem lesz panasza, élvezni fogja a lakás kényelmét és funkcionalitását.

A lakásfelújítás ára

Cégünk az alkalmazott árakat az ügyfelek zsebéhez igazítja. Tanácsot adunk, hogy a költségvetéshez és az igényekhez képest mi a megfelelő megoldás, így a lakása felújítását követően pénztárcája sem marad üresen.

lakásfelújítás költségeire optimális megoldást keresünk. Mivel évek óta e szakmában tevékenykedünk, azt is tudjuk, hogy honnan lehet beszerezni a minőségi és költségkímélő anyagokat, eszközöket.

A lakás részleges felújítása 

Amennyiben akár az ingatlan csak egy részét szeretné feljavítani, a szükséges munkálatokat oly módon végezzük el, hogy minél kevesebb lom maradjon utánunk, a felújítási munkálatok alatt pedig lehetőleg gond nélkül tudja használni az ingatlan többi részét.

Panellakás felújítása 

Lakásfelújítási munkálataink között kiemelt helyet foglal el a panellakások felújítása.

A panellakás felújítása még ha körülményes is, de könnyedén és szépen kivitelezhető feladat. A panellakások egyik nagy gondja a szűk terek, pontosabban az, hogy miként lehet 50 négyzetméterbe olyan helységeket beépíteni, hogy több funkciót is elláson.

A panellakásokban levő tereknek tágassá tételéhez trükkök sokasága várja, hogy alkalmazzák. Ez a térhatástól elkezdve, a színhasználatig több mindent is magába foglal, alkalmazásukkal valósággal kitárulkoznak az eddigi szűk helységeink.

A felújítási munkálatok előtt érdemes szakemberek véleményét kikérni, nehogy nagyobb kárt okozzon mint hasznot. Vállalkozásunk jelentős tapasztalattal rendelkezik a panellakások feljavítása terén, hasznos tanácsokkal tudjuk ellátni ügyfeleinket.

Vállalkozásunk felméri a terepet, egy ajánlatot tesz a megfelelő kivitelezésre, melyet a tulajdonos igényei alapján pontosítunk. Ezt követően kész árajánlatot is rendelkezésére bocsátunk.

Megbízható szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinknek

ÜDVÖZÖLJÜK
TEKINTSE MEG SZOLGÁLTATÁSAINK

Vállalkozásunk Budapesten és vonzáskörzetében kínálja az építkezéshez
és lakásfelújításhoz kapcsolódó szolgáltatásait. 

burkolás

Burkolás

Melegburkolás vagy hidegburkolás – burkoló szakembereink mindkét esetben ugyanolyan pontossággal helyezik el a burkolólapokat. A csempék lerakása rendkívüli precizitást igényel, a végeredmény azonban egy minden tekintetben megfelelő fal-, padló- vagy térburkolat.

handyman-2.jpg

Festés / Mázolás

Eltüntetjük a régi festéket, lemossuk és portalanítjuk a falat, mehet a glettelés és az új festékréteg. Egyszerűnek tűnik, de számtalan buktatója van. Költséghatékonyabb és szebb lesz ha ránk bízza lakásának kifestését. A jó festés jó szakembert igényel.

lakásfelújítás

Lakásfelújítás

Lakásfelújítási munkálataink alatt korrekt áron ám gyors ütemben újítsuk fel ingatlanját. Szakembereink felkészültsége és vállalkozásunk felszereltsége a biztosíték a minőségi munkavégzésre, a lakása megfelelő feljavítására illetve az ügyfél elégedettségére.

ácsmunkák

Ácsmunkák

Tetőszerkezetek, garázsbeállók és egyéb ácsmunkák kivitelezése. Hozzáértő szakemberek állnak rendelkezésünkre. Otthon vagyunk a famunkálatok terén.

komuves

Családi ház kivitelezés

Családi házak és egyéb ingatlanok teljes körű kivitelezését vállaljuk. Lakásépítéskor az alapoktól a tetőig bevállaljuk a kivitelezést és a belső munkálatokat.

Hőszigetelés

Hőszigetelés

Lakása hőszigetelésével csökkennek a fűtési költségek, de otthonában is kellemesebb lesz tartózkodni. Hőszigetelési munkálatok jutányos áron, gyors kivitelezéssel.

kéményjárda, tetőjárda

Kémény- és tetőjárda

A kényényjárda valamint tetőjárda mindenkép szükséges az időszakos ellenőrzések biztonságos elvégézéséhez.

Fűtésszerelés

Lorem Ipsum is simply text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been standard dummy.

handyman-6.jpg

Vízszerelés

Lorem Ipsum is simply text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been standard dummy.

01.
Megkeresi vállalozásunk
02.
Felmérjük a helyszínt
03.
Elvégezzük a munkát

Miért minket válasszon

24/7 elérhetőség

Mindig elérhetőek vagyunk, hívhat minket bármikor.

Áraink

Korrekt árakkal dolgozunk, mindenről pontos elszámolást mutatunk fel - pontos képe lesz a költségeiről.

Szakértelem

Vállalkozásunk megbízható és hozzáértő mesterembereket foglalkoztat.

Hatékonyság

Gyorsan és eredményesen dolgozunk, hogy a felvállalt munkát gyorsan átadhassuk a megendelőnek.

Érdeklődés

Itt gyorsüzenetet küldhet cégünknek. 

VÁLLALKOZÁZSUNK MEGBÍZHATÓ MESTEREI
MEGOLDJÁK ÉPÍTKEZÉSSEL KAPCSOLATOS GONDJAIT.

Keressen minket +36 70 524 7070

olvasnivaló

BÖNGÉSZHETI NÉHÁNY ÍRÁSUNK

Kapcsolat

Postacím: 1033 Budapest, Szentendrei út 32.

Telefon: +36 70 524 7070

Email: info@komuvesek.hu

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek:  9 – 18 óra

Szombat:  10 – 15 óra

Vasárnap:  Zárva