Családi ház kivitelezés

családi ház Családi házakat teljes kivitelezéssel, az alapoktól kezdve a tetőig elkészítünk. A teljes házépítés egy kivitelezőre bízása azért is előnyös az ügyfélnek, mert a kivitelező így összesítve kedvezőbb áron tudja beszerezni a szükséges anyagot, ugyanakkor a munkadíjból is jelentős kedvezményeket tud nyújtani.

Mivel már jó ideje dolgozunk ebben az ágazatban, több gyártóval is rendszeres kapcsolatban állunk, így együtt tudjuk kiválasztani a szükséges anyagot illetve összevetni az árakat.

A lakásépítéskor az energiahatékonyságra törekszünk, így az elkövetkező évek számlái sem ürítik ki a megrendelő kasszáját.

Legjobb megoldásainkat alkalmazzuk, így az ügyfél is elégedetten ajánl minket másoknak is.  Számunkra az elégedett ügyfél a legjobb reklám, egyebek között ezért törekszünk a legjobbak között lenni.

Egyéb szolgáltatásaink

Lakásfelújítás

Lakásfelújítási munkálataink alatt korrekt áron ám gyors ütemben újítsuk fel otthonát vagy cégének ingatlanját. Szakembereink felkészültsége és vállalkozásunk felszereltsége a biztosíték a minőségi munkavégzésre.

Panellakás felújítás

Lakásfelújítási munkálataink között kiemelt helyet foglal el a panellakások felújítása. A panellakás felújítása még ha körülményes is, de könnyedén és szépen kivitelezhető feladat.

Burkolás

Melegburkolás vagy hidegburkolás – burkoló szakembereink mindkét esetben ugyanolyan pontossággal helyezik el a burkolólapokat.

Ácsmunkák

Tetőszerkezetek, garázsbeállók és egyéb ácsmunkák kivitelezését végezzük. Az ácsmunkák kivitelezéséhez hozzáértő szakemberek állnak rendelkezésünkre. Otthon vagyunk a famunkálatok terén.

Családi ház kivitelezés

Családi házak és egyéb ingatlanok teljes körű kivitelezését vállaljuk. Lakásépítéskor az alapoktól a tetőig bevállaljuk a kivitelezést és a belső munkálatokat.

Hőszigetelés

Lakása hőszigetelésével csökkennek a fűtési költségek, de otthonában is kellemesebb lesz tartózkodni. Hőszigetelési munkálatok jutányos áron, gyors kivitelezéssel.

Comments are closed.