Kéményjárda és tetőjárda építése

Könnyen és veszélytelenül jut ki az ingatlanja kéményéhez vagy javítja meg biztonágosan a tetőt ha kéményjárdát vagy tetőjárdát készített. A kényényjárda valamint tetőjárda előnyei vitathatatlanok: nem teszi ki magát a baleset veszélyének és rendszeresen felmehet a tetőre az időszakos ellenőrzéseket elvégezni.

Kéményjárda építése a biztonságért

Ezt a megoldást bármilyen lejtésű tetőn alkalmazhajtuk, nem okoz gondot a meredek tetőszerkezet. Biztonságossá tesszük háza tetejét.

Ezeknek a szerkezeteknek tűzvédelmi szempontokból is kiemelt jelentősége van: egyrészt bármikor ellenőrízhető, hogy a tető megfelel-e a törvényi előírásoknak, e mellett pedig lehetővé teszi az azonnali és hatékony közbelépést abban az esetben, ha komoly bajok vannak, vagy éppenséggel lágra kapott a kémény, a tető.

Kémény és tetőjárda szakszerű kivitelezése

Vállalkozásunk megfelelő szakértelemmel rendelkezik a hasonló munkálatok elvégzésében, így gond nélkül és gyors ütemben tudjuk felszerelni ingatlanja tetejére az igényelt szerkezetet. Vigyázunk arra, hogy a járda rögzítése megfelelő legyen, kiemelt figyelmet fordítunk arra is, hogy a szereléssel ne bontsuk meg a tető szerkezetét.

Összességében: modern eszközökkel és garanciális kivitelezéssel biztonságossá tesszük házának tetejét. Igy nem csak a macskák, de a tulajdonosa is nyugodtan végigsétálhat rajta.

Comments are closed.