Lakásfelújítás Budapesten és országszerte

lakásfelújításAmennyiben felújítani szeretné budapesti vagy bármilyen más helységben levő ingatlanját mindenekelőtt egy konzultáció erejéig keresse meg vállalkozásunk, ahol a lakás tervét felvázolva megtervezzük milyen munkálatot milyen ütemben végzünk el, megtárgyalva ugyanakkor azt is, hogy milyen anyagokat szeretne használni a lakásfelújítás során. A lakása felújításának munkálatait, illetve az alapanyagokat az ön által közölt költségvetéshez igazítva úgy tervezzük meg, hogy a végeredmény eleget tegyen az ügyfél elvárásainak, a felújított ingatlan pedig tartós és időtálló használatra legyen alkalmas.

Szakembereink a feljavítási munkálatokhoz szükséges minden professzionális célszerszámmal rendelkeznek. Az ingatlanok feljavítása terén végzett eddigi tapasztalataink megfelelő biztosíték arra, hogy az új ruhába öltöztetett lakására nem lesz panasza, élvezni fogja a lakás kényelmét és funkcionalitását.

A lakásfelújítás ára

Cégünk az alkalmazott árakat az ügyfelek zsebéhez igazítja. Tanácsot adunk, hogy a költségvetéshez és az igényekhez képest mi a megfelelő megoldás, így a lakása felújítását követően pénztárcája sem marad üresen.

A lakásfelújítás költségeire optimális megoldást keresünk. Mivel évek óta e szakmában tevékenykedünk, azt is tudjuk, hogy honnan lehet beszerezni a minőségi és költségkímélő anyagokat, eszközöket.

A lakás részleges felújítása

Amennyiben akár az ingatlan csak egy részét szeretné feljavítani, a szükséges munkálatokat oly módon végezzük el, hogy minél kevesebb lom maradjon utánunk, a felújítási munkálatok alatt pedig lehetőleg gond nélkül tudja használni az ingatlan többi részét.

Egyéb szolgáltatásaink

Lakásfelújítás

Lakásfelújítási munkálataink alatt korrekt áron ám gyors ütemben újítsuk fel otthonát vagy cégének ingatlanját. Szakembereink felkészültsége és vállalkozásunk felszereltsége a biztosíték a minőségi munkavégzésre.

Panellakás felújítás

Lakásfelújítási munkálataink között kiemelt helyet foglal el a panellakások felújítása. A panellakás felújítása még ha körülményes is, de könnyedén és szépen kivitelezhető feladat.

Burkolás

Melegburkolás vagy hidegburkolás – burkoló szakembereink mindkét esetben ugyanolyan pontossággal helyezik el a burkolólapokat.

Ácsmunkák

Tetőszerkezetek, garázsbeállók és egyéb ácsmunkák kivitelezését végezzük. Az ácsmunkák kivitelezéséhez hozzáértő szakemberek állnak rendelkezésünkre. Otthon vagyunk a famunkálatok terén.

Családi ház kivitelezés

Családi házak és egyéb ingatlanok teljes körű kivitelezését vállaljuk. Lakásépítéskor az alapoktól a tetőig bevállaljuk a kivitelezést és a belső munkálatokat.

Hőszigetelés

Lakása hőszigetelésével csökkennek a fűtési költségek, de otthonában is kellemesebb lesz tartózkodni. Hőszigetelési munkálatok jutányos áron, gyors kivitelezéssel.

Comments are closed.