Panellakás felújítás

panellakás felújításaLakásfelújítási munkálataink között kiemelt helyet foglal el a panellakások felújítása.

A panellakás felújítása még ha körülményes is, de könnyedén és szépen kivitelezhető feladat. A panellakások egyik nagy gondja a szűk terek, pontosabban az, hogy miként lehet 50 négyzetméterbe olyan helységeket beépíteni, hogy több funkciót is elláson.

A panellakásokban levő tereknek tágassá tételéhez trükkök sokasága várja, hogy alkalmazzák. Ez a térhatástól elkezdve, a színhasználatig több mindent is magába foglal, alkalmazásukkal valósággal kitárulkoznak az eddigi szűk helységeink.

A felújítási munkálatok előtt érdemes szakemberek véleményét kikérni, nehogy nagyobb kárt okozzon mint hasznot. Vállalkozásunk jelentős tapasztalattal rendelkezik a panellakások feljavítása terén, hasznos tanácsokkal tudjuk ellátni ügyfeleinket.

Vállalkozásunk felméri a terepet, egy ajánlatot tesz a megfelelő kivitelezésre, melyet a tulajdonos igényei alapján pontosítunk. Ezt követően kész árajánlatot is rendelkezésére bocsátunk.

Egyéb szolgáltatásaink

Lakásfelújítás

Lakásfelújítási munkálataink alatt korrekt áron ám gyors ütemben újítsuk fel otthonát vagy cégének ingatlanját. Szakembereink felkészültsége és vállalkozásunk felszereltsége a biztosíték a minőségi munkavégzésre.

Panellakás felújítás

Lakásfelújítási munkálataink között kiemelt helyet foglal el a panellakások felújítása. A panellakás felújítása még ha körülményes is, de könnyedén és szépen kivitelezhető feladat.

Burkolás

Melegburkolás vagy hidegburkolás – burkoló szakembereink mindkét esetben ugyanolyan pontossággal helyezik el a burkolólapokat.

Ácsmunkák

Tetőszerkezetek, garázsbeállók és egyéb ácsmunkák kivitelezését végezzük. Az ácsmunkák kivitelezéséhez hozzáértő szakemberek állnak rendelkezésünkre. Otthon vagyunk a famunkálatok terén.

Családi ház kivitelezés

Családi házak és egyéb ingatlanok teljes körű kivitelezését vállaljuk. Lakásépítéskor az alapoktól a tetőig bevállaljuk a kivitelezést és a belső munkálatokat.

Hőszigetelés

Lakása hőszigetelésével csökkennek a fűtési költségek, de otthonában is kellemesebb lesz tartózkodni. Hőszigetelési munkálatok jutányos áron, gyors kivitelezéssel.

Comments are closed.