Szolgáltatások

Szolgáltatásaink gyakorlatilag minden olyan munkát felölelnek aminek köze van a kőművességhez, lakásfelújításhoz vagy házépítéshez. Kisebb munkákat is bevállalunk, szűk hatáéridővel!!!Kérem minden ilyen jellegű szükség esetén lépjen velünk kapcsolatba az alábbi telefonszámon.

0036 06 705 247 070

Alább áttekintheti néhány fontosabb szolgáltatásunk.

Lakásfelújítás

lakásfelújításLakásfelújítási munkálataink alatt korrekt áron ám gyors ütemben újítsuk fel otthonát vagy cégének ingatlanját. Szakembereink felkészültsége és vállalkozásunk felszereltsége a biztosíték a minőségi munkavégzésre, a lakása megfelelő feljavítására illetve az ügyfél elégedettségére.

Burkolás, csempézés

burkolásMelegburkolás vagy hidegburkolás – burkoló szakembereink mindkét esetben ugyanolyan pontossággal helyezik el a burkolólapokat. A csempék lerakása rendkívüli precizitást igényel, a végeredmény azonban egy minden tekintetben megfelelő fal-, padló- vagy térburkolat.

Ácsmunkák

ácsmunkaTetőszerkezetek, garázsbeállók és egyéb ácsmunkák kivitelezését végezzük. Az ácsmunkák kivitelezéséhez hozzáértő szakemberek állnak rendelkezésünkre, akik évek óta dolgoznak e szakmában, így jelentős tapasztalattal rendelkeznek. Otthon vagyunk a famunkálatok terén, korrekt szolgáltatásokat nyújtunk a hozzánk fordulóknak.

Családi ház kivitelezés

családi ház kivitelezésCsaládi házak és egyéb ingatlanok teljes körű kivitelezését vállaljuk. Lakásépítéskor az alapoktól a tetőig bevállaljuk a kivitelezést és a belső munkálatokat. A családi ház teljes körű kivitelezésének egy vállalkozásra bízásával az ügyfél jelentős kedvezményekre tehet szert munkadíj és anyagbeszerzés terén is.

Hőszigetelés

hőszigetelésHomlokzati hőszigetelés, tető és tetőtér hőszigetelése,  külső vagy akár utólagos hőszigetelés, falak hőszigetelése, lábazati hőszigetelés, de akár lapostető hőszigetelése – csapatunk igényes kivitelezésben végzi el a munkálatot.

Comments are closed.